ozr42 cikolataliekmek bebeğin ayına göre değişiyor galiba . Bebeğim 17 aylık normalde ortalama bebekler 1-2 saat uyuması gerekiyormuş . Bebeğim 1 saat yada 1 saat 10 dk uyuyor genelde .
Okaymam cikolataliekmek 17 aylık şuan 1 haftadır sadece yarım saat uyuyor 🥺😩 köpek dişleri yüzünden sanırım. Ondan önce 1-1.30 saat uyurdu
cikolataliekmek ozr42 çok teşekkür ederim 1 haftadır tek uyku yapıyoruz da uyandirmalo miyim 2 saat sonunda karar veremedim bende 😬
cikolataliekmek Okaymam yaa kolaylıkla çıkarsın inşallah 🙏🏻 peki sabah kaçta uyanıp gece kaçta uyuyor yarım saat çok az 🙈
Okaymam cikolataliekmek İnşallah çok sağolun 🙏🏻 gece yani sabaha karşı 5-7 arası uyanıktı bideee sonra uyudu 8.30 da kalktı 🔪😂 2yi geçerken zar zor uyudu. Akşam da yine hadi uykuya diyince tepiniyor utanmadan 😂 9.30da yatırdım 10da uyumuştu 😑
cikolataliekmek Pirasalipuding oğlum 15 aylık bugün 3.5 saat uyudu gece de uykuya zor geçti çok geldi sanırım🙈
Ballilokmam11 cikolataliekmek maşallah biraz fazla uyumuş ben max 2.5 saat yapmasına izin veriyordum yoksa gece uykusu da etkileniyor
meri-ebrar 2 yaşında 1 buçuk 2 saat uyutuyorum en fazla uyanmazsa uyandırıyorum yoksa gece uykusu çok geç oluyo
cikolataliekmek adaatuna çok teşekkür ederim bizde 1.5 2 saat arasını deneyeceğiz bakalım bize ne uygun olacak 🙂