ceydaa2 Yarın misafirim gelecek sakalli poğaça ve haşhaşlı revani yapacağım yanina bir çeşit daha ne yapabiliirm kısır veya rus salatası olsun istemiyorum başka neler olabilir kızlar
[silindi] ceydaa2 kızarmış patatesle soslu bir salata yapıyorlar instada hep görüyorum ama denemedim, çok lezzetli görünüyor
alinmom ceydaa2 havuç ve kabak tarator yapmıştım üzerine ceviz ve toz biber yaktım yiyen herkez ba-yıl-dı 🤤
somurtkansirin ceydaa2 vaktiniz varsa sarma olabilir tavuklu şehriye salatası yada kurabiye tarzı olabilir mercimek köftesi de yapabilirsiniz
starwomen ceydaa2 Karamelize soğanlı patates salatası yapın. Kime yaptıysam çok sevdi. Çok lezzetli oluyor. Salata istemezseniz de tuzlu bir çeşit daha iyi olur
ayazz512 ceydaa2 tatlı tuzlu uyumunu dengelemek istiyorsan peynirli börek yapabilirsin Yoğurtlu patates topları tabağa hafiflik sağlar yada erişteyi mantı gibi yapabilirsin
karan3535 ceydaa2 fellah köfte yoğurtlu hardallı patates salatası Sarma Mercimek köftesi Makarna salatası Köz biber köz patlıcan karıştırabilirsin Şakşuka Hazır mantı Kuru dolma aklıma gelenler