momas MevaninAnnesi34 etli kurufasülye Şehriyeli pilav Cacık Valla artık yapıcak yemek bulamıyorum evde ne varsa yapıyorum yoksa sürekli köfte makarna tavuk yiyoruz şiştim yani
myangelson MevaninAnnesi34 dünden kalan yemeklerim var yanına erişte yaptım bir de meyveli rulo pasta
ikibaloglanannesi Valla eşim mesaide 9 gibi gelecek. Yer gelir o iş yerinde. Balkonu süpürüp sildim masayı kurdum oğlumla beraber keyif yapıcaz hazır küçük uyuyor iken🤍 Köfte,kanat kizarttım. Yanına karpuz ve çoban salatası var 🥗 tatlı olarakta sütlaç✨
97e @“MevaninAnnesi34”#p36181253beşamal soslu patates püreli tavuk sote kasarlı fırına verıldı kızım ck sevıyor bıde kalan tavugum vardı netten gordum tursu mısır yogurt tavuk dıdıklenıp gobek salatayla yaptım:)
bakkalemzigi MevaninAnnesi34 eşim işten erken geldi bugün yemek benden dedi kavurma yapacak bakalım inşallah pişer 😂
binnur37 MevaninAnnesi34 Zeytinyağlı biber dolması Çıtır tavuk Domates salatası yapcam şimdi bide cevizli sumaklı öfff
KendiEvimdeDeplasmandayim MevaninAnnesi34 tavuklu bezelye yemeği eşim evde yok işte banada yeter dünden kalmıştı
Metesmom MevaninAnnesi34 Mercimek çorbası ve fırında patates tavuk var. Her gün yemek bulmak çok zor ya çevir çevir aynı şeyleri yapıyorum😂
betul97_ MevaninAnnesi34 Off valla yemek yapmadım sıcakta ne yemek yapasım geliyor ne yiyesim. Eşime sordum o da yapmadıysan boşver dedi olmadı ona tost filan yaparım😅😅
minikmisimben betul97_ bende çocukla yapamadım ayy şu saat oldu cinnet geçirmelik bende mi tosta sığınsam diye düşündüm şu an🤣
milletsanakanalizemiolacak MevaninAnnesi34 Kavurma,salata,pilav yemek yapamadım buzluktan kavurma çıkardım