Bizal Yok ben blender olmadan yapamıyorum 🤷🏻♀️ Kullandığınız önerebileceğiniz blender var mı? İlla bebeklere yönelik değil (avent kadar pahalı alamam) sonrasında da kullanabileceğim el blenderi ya da hazneli blender tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
Bizal elmaliturta teşekkür ederim yanıt için, el blenderi kullanırken yiyeceğin miktarının biraz fazla mı olması lazım? Az miktar tam çekmiyormuş doğru mu?
elmaliturta Bizal en az kayısı suyu çektim oda 1 su bardağından fazlaydı kap da derin olunca çekti sorun yaşamadım daha da az bir şey çekmedim canım bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Bizal elmaliturta eczbett Kuzumveben eliff_erkann Teşekkür ederim kızlar. Herkes yazdığı markalardan memnunsa bir araştırma yapıp bütçeme uygun olanı alayım yazdıklarınız içinden. 🙋🏻♀️
eliff_erkann Bizal cuma günü bime geliyormuş 150 tl ya hem de arnica o da çok güzel marka onu da biliyorum
Elms_elf Merhaba, Emsan’ın pro multimax 1001 blenderını kullanıyorum, çok memnunum. Geniş hazneli ve sesi de az çıkıyor.
Kumru_ Bizal Bekonun lila beyaz setini kullanıyorum aşırı memunum👍Az şeyleri derin ve dar kaplarda geçirirseniz sorun yaşamazsınız
Gamzeli2206 Bizal arzum kullanıyorum set olarak almıştım çeyizimde çırpıcısı falan BİM’e A101 e gelen blenderlarda çok iyi 60 tl ye annem aldım gayett iyi çekiyor markası kiwi