BordoHuniliAnne yasmn16 benim kızım 8,5 aylık çivarında emeklemeye başladı 10 15 gün emeklemeden sonra ise yürümeye başladı, 9 aylık olduğu zaman kendi başına 4 5 adım atabiliyordu, bende diyordum bu bu kız ne zaman emekleyecek ne zaman yürüyecek.
ftmm cakebabe herhangi emeklemeye teşvik edici bişe yaptınız mı bizde dün 9 aylık olduk asla yüz üstü sevmiyor asla
cakebabe ftmm yani yapamıyordum yapmam için yüzüstü durması gerekiyordu ama benim kızım da asla dırmuyordu sadece keyfi yerindeyken emekleme pozisyonu aldırıp poposundan ileri geri itiyordum bir anda başladı zaten
yasmn16 Yüz üstü uzanabileceği yerlere oyuncak koyuyorum yok hiç gitmiyor ağlıyor ayaklarını balık gibi çırpıyor
zeynepdemrci yasmn16 benimki de balık gibi çırpıyor sinirleniyor hiç hevesi yok uzanayım alayım diye bacaklarını here vurup duruyor hiiiccc istemiyor hiç
zeynepdemrci yasmn16 benim kız 9 aylık ıkı günlük emeklemiyor yüz üstü dönünce tekrsr düzelemedigi için sinirleniyo hiç emekleme yok adım atmıyor ayaklarının üstüne yeni basıyor 5.6 sn duruyor Sonrs ksldırıveriyor ayaklarını. Bende merak ediyorum ne zaman emekleyecek emeklemesede ne zsmsn adım atmayı ögrenecek yurutecte de olduğu gibi duruyor valla hiç kıpırdamıyor adım atmayı bilmiyor neler yapıyorum yok istemiyor
Bsraglsn yasmn16 benim oğlum da sürünerek veya yuvarlanarak ulaşıyodu bi yerelere 😂 1 yaşında ufak ufak emekler gibi oldu sonra birden yürümeye başladı hatta dalgasını geçiyodum çocuklar normalde 1 yaşında yürür bizimki emekledi felan diye 😊 her çocuk farklıdır belki sizinki de direk yürümeye başlar 🌸
mariyam yasmn16 benim kızımda öyle yüz üstü duruyo sonra dönemediği için sinirleniyo doktora götürücem bakalım ne diyo
Beyzaecrin96 yasmn16 2 gün sonra 10 aylık oluyoruz emekleme, sürünme yok dönerek gidiyor heryere hiç endişeleniyorum çünkü her bebek aynı değil 😍 akışına bırakın anın tadını çıkarın herşey zamanla olur zaten