Prenses21 ya şöyle anlatayım. Sabah güne 1 bardak suyla başlıyorum. Bazen limon bazen sirke bazen chia tohumu ekleyip içiyorum. İşe gelince bir sade kahve içiyorum bunlar metabolizmayı hızlandırıyor. 12 de öğle yemeğini yiyorum. Yemekten sonra detoks suyu çay kahve veya soda içiyorum. Çok acıkırsam galeta çubuğu aldım ondan 1-2 tane yerim. Akşam 6 da evde olduğum için en geç 7 gibi akşam yemeğini bitirmiş oluyorum. Akşam yemeğinde kesinlikle ekmek tüketmiyorum. Pilav dolma vs varsa az yiyorum ve yanında muhakkak yoğurt salata yerim . Yine öbür gün öğlen 12 ye kadar hiç bişey yemiyorum sadece sıvı şeyler tüketiyorum. Tatlıyı kestim, abur cuburu kestim . Ben akşam yemekten sonra çayın yanında çok şey yerdim onları kestim öncelikle . Ve muhakkak akşam 1 saat yürüyüş yaptım . Yapamadığım zamanlarda leslie videoları var YouTube da onları yaptım .Kendinize ödem ve yağ yakıcı detoks suyu yaparsanız daha iyi olur . Şuan diyetim biraz bozuldu bayram sonra daha doğrusu ama yine dikkat etmeye başlicam . Vermem gereken bir 4-5 kilo daha var çünkü 🌸