Asellinaamm shiningmother34 3 senedir gidiyoruz bahcesehir serviste alıp bırakıyor 0.3 yaş ücretsiz 🙏 çocuklar için oyun alanıda yeterli.
minikmisimben sleepnessnami temiz mi acaba birde 1 yaş bebekte var onunda oynayabileceği alan vardır değil mi? Büyük kızımı götüreyim bende
alpaslanmom_ sleepnessnami burada Türk yok artık maalesef Suriye istilasına uğramış durumda suyun rengi sapsarı Google yorumlarına bakarsanız Türk yorumu bulmanızda zor sakın götürmeyin hastalık kapar çocuğunuz
minikmisimben sleepnessnami anladım bir ara söyledim ama eşim kalabalıktır temiz mi ki dedi emin olamadık gitmedik o sebepten ama aile bölümü ayrı sanırım
sleepnessnami minikmisimben genel olarak ben hiçbir havuzu temiz bulmam sonuçta yapay ama tabi içinizin rahat edeceği yere gitseniz daha iyi olur
sleepnessnami alpaslanmom_ ben çocuğumu hiç havuza götürmedim. Sadece öneri istediği için giden yakınlarımdan aldığım dönütler sonrası burayı önerdim. Teşekkürler💓
Birdunyabircennetannesiii Gitmedim ama bu aralar karşıma tuzla marina çıkıyor Bahçeşehir aqua dolphin bize yakın gitmedim ama tavsiye etmiyorlar