yinemi_keder Kızlar yarın Akşam misafirim var 2 kişi gelecek eşimin iş arkadaşları. Ne yapsam bilemedim? Yardım eder misiniz. Bi menüye ihtiyacım var. Çocuğum da var çok zor olmasın . Pratik bişeyler olsa iyi olur
[silindi] yinemi_keder ben normalde çorba börek salata soğuk tabağı ama yemeği ööööö abartırım ama yaşıt kafa dengi kişiler geliyorsa bence süper bir pizza şarap gecesi olur. Mis gibi ince hamurlu pizza yanına da acı yağ 🤌🏼
kirazmevsimi_ yinemi_keder mercimek çorbası Etli taze fasulye Pilav Tavuk kızartın biraz Salata Patlicanlı biberli yogurtlu meze Karpuz Çayada eşiniz tatlı alsin mis🫠
alinmom yinemi_keder pratikler diyince aklıma gelen menü 😌 Lebeniye çorbası /soğuk çorbada güzel bir seçenek Soslu Kanat Pilav Köz patlıcan salatası Ocakta biberde közlersin lavaşın üzerine kanat koyup servis edebilirsin.
emosss__ Geçen benim arkadaşım geldiğinde Kilis kebabı Kuş üzümlü mısırlı pilav Babagannüş Humus Cevizli biber Kelle paça yapmıştım Tatlı almadım kuru pastam vardı evde Bir de meyve ile hallettim 16 aylık erkek bebesi ile
yinemi_keder emosss__ kelle paça yapamam kendime güvenmiyorum. Kilis tava tarifini alabilir miyim etki ya da kıymalı bir yemek yapmak istiyorum
emosss__ yinemi_keder ben sadece kıymaya bir soğan bir biber bir bağ maydanoz koymuştum karabiber hafif pulbiber tuz robatta çektim eti de ekleyip son kez çektim. Daha sonra patlıcanları doğradım yuvarlak yuvarlak . Borcama bir patlıcan arasına köfte şeklini verdiğim kuymaları dizdim ortası boş kaldı oraya patates doğrayıp bıraktım salçalı su zeytin yağı ekleyip fırında pişirdim
[silindi] Maklube ya da zade kebabı-Pirinç pilavı Mercimek çorbası Ortaya sarma mantı havuç tarator salata içli köfte artık hangilerini yapabilirseniz.