mygnc Memnun kaldığınız severek kullandığınız saçları uzatıyor dediğiniz şampuan var mı Kızıma siveno 6 ay kullandım uzaması pek olmadı mustelaya geçtim bı 5 6 aydır da onu kullanıyorum oda pek etki etmedi şimdi dıyorum ecowel deneyim o nasıl kızlar
Feyzosumunannesi mygnc 1 yıl mustela kullandım. 2 yıldır ecowel kullanıyoruz. Kızımın saçı belinde 3 yaş.
canparem11 mygnc bende Mustela papatya jel olan şampuan kullanıyorum oğlumun saçı beline kadar bilmiyorum ecovel puresed denedim ama beğenmedim
mygnc ayisit kaç aydır kullanıyorsunuz benim kızın saclar kısa ama cok sadece uzamıyor 😄gecen alım dedim losyonu sipariş vermişim neyse dedim onu da kullanım o cok guzelmıs hosuma gitti kullandık
yagmurpoyrazcan mygnc ben ecowellden çok memnunum. Oğlumun saçları sarıydi ince ve azdı musteladan ecowelle geçtim uzadı ve daha gür saçları oldu tavsiye ederim
momas mygnc buradakiler sağolsun ecowell önerdi aldım saç uzatıyormuş oğlumun saçları çıkmıyor bakalım işe yararsa çok iyi olur daha 3-4 kere yıkadım o şampuanla