ZeynepKarataTeytey Kızlar selam sadece 3 ay için almak istemiyorum çok para verip hem malumunu ekonomik krizden fiyatlar almış başını gidiyor.Bebek arabasıyla dışarda gezmek için 6-9 ay bedenli astronot mont dedikleri tulumdan kız bebek için makul bir fiyata satmayı düşününen var mı bende kullandıktan sonra ihtiyacı olan bir ailenin çocuğuna bağışlayacağım
Onedroplove ZeynepKarataTeytey İnternette sitelere bakarsanız çok güzel kampanyalar var 50-60 tl alabilirsiniz n11 Hepsiburada Trendyol tabi daha düşük fiyat arıyorsanız birşey diyemem ben e-bebekten indirimde 53 tl almıştım
ilknurcelik ZeynepKarataTeytey çok iyi bir fikir ben chiccodan aldım daha 2 ay giydirdim dar gelmeye başladı anca 1 ay daha giyebilir ama satmayı düşünüyorum ikinci bebek için
ZeynepKarataTeytey [bilinmeyen] aynen oraya da bakıyorum canım şu kışı geçirmek için alıcam da acelem ondan buraya da bilgi vermek istedim
Canaryy ZeynepKarataTeytey az once baktim da yanlis hatirliyormusum 6ay -62cm mis. Kucuk olur sanirim size