berk58 Dünden beri ateşli ıslak uygulama, duş ve calpol içiriyoruz dişine de calgel diye jel sürüyorum ateş düşüyor rahatlıyor bir iki saat sonra tekrar çıkıyor diş süreci hep böyle mi tavsiyesi olan var mı?
Tazeanneveminigi berk58 benim bildiğim diş sürecinde dirençli ateş olmaz ve aynı zamanda 38’i geçmez. Sizin dişten olduğuna emin misiniz kaç ateşi canım? Çok geçmiş olsun
mikrofon0 berk58 geçmiş olsun ama diş ateşi 38i geçemez muhtemel olarak dişe bir hastalık yada enfeksiyon eşlik ediyor kan alırlar muhtemelen çok geçmiş olsun
Mikisss berk58 benimde bebeğim 3 gündür ogle ateş və ishal dişten zann etdim diyilmiş bu aralar enfeksiyon varmiş bebekler arasında.doktor antibiotic verdi.Rabbim bebeklerimize acil şifalar versin
berk58 organikirmik @Tazeanneveminigi 39 u gördü en yüksek şuan 36.8 ara ara yükseliyor uygulamalarla düşürüyorum eşim paramedik acile gitsek onlarda aynısını yapacak diyor en fazla enfeksiyon var mı diye kan alırlar diyo ama dişten belli o yüzden çocuğa boşuna acı çektirmeyelim diyor
Tazeanneveminigi berk58 siz daha iyi bilirsiniz canım. Doktorlar diş ateşi 38 i geçmez diyor ama eşin de daha iyi bilir. Biz acile gittiğimizde çocuğu sadece zıbınla bırakıp dışarda dolaştırın derlerdi. Düşerdi genelde. Ilık duş da çok iyi geliyor aynı zamanda bezle soğuk uygulama. Ama bence devam ederse gitmenizi tavsiye ederim. Dirençli olması ve 38 i geçmesi dikkat edilmesi gereken bir nokta. Çok geçmiş olsun 💐
berk58 Tazeanneveminigi @mikrofon0 dün ateşi düşmeyince gittik hastanede de 39 du ateşi serum taktılar o düşürdü ateşini hemen sonra kan , çiş ve kaka tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı ishalide var sanırım üşüttü ilaçlar yazdı doktor reflör ateş düşürücü felan reflörü hiç içmiyor neye kattıysam tadını alıp ağzını kitliyor patates haşlayıp yedirmeyi denyeceğim ateş 3 gün devam edebilir dedi hala ara ara yükseliyor zaten düzgün uyku uyuyamıyorum bebeğimin canı sağolsun o iyi olsunda ben uyumasam da olur çok zor evladını halsiz hasta görmek hele kan aldırıp canının acıdığını görmek rabbim hiç bi çocuğun ayağına taş deydirmesin 🤲🏻😔
Tazeanneveminigi berk58 çok çok geçmiş olsun. Hepsi onların iyiliği için. Minik yavrunuza şifa olsun ilaçlar inşallah. 🙏 canınızı sıkmayın.
berk58 Mikisss bize crp normal çıkınca vermedi ama keşke verseydi sürekli düşürüyoruz geri yükseliyor ateşi
Mikisss berk58 efeksiyon olmasa ateş yukselmez ama.ateş dusurucu ilacda çok vermək zararli aşkında benim bebek 3 gündür antibiotik kullaniyor sukurler olsun bu gün iyi atesi yukselmedi ishal dayandı.hafif oksuruyor onada şurub yazdı doktor.insallah sizin bebek də iyilesir başqa bir doktora götürün isterseniz.
pantenkelebek berk58 38 ı geçiyorsa dış ateşi değildir enfeksiyon falan mı oldu acaba dirençli olmaz ateş 38 çıkar 1dakika sonra 37 olur bu aralarda devamlı gezer ve sadece alın bölgesinde kafada olur yüzü soğuktur
berk58 pantenkelebek idrar kaka ve kan tahlili yapıldı 3 ündede enfeksiyon çıkmadı ve hala bebeğimin ateşi inip çıkıyor anlamadım çok zor durumdayım
nurella0602 berk58 nasıl oldu suan aynı durumdayım. İştahsız beslenmiyor sıvı kaybı var din hastane de yattık çıktık hala aynı ateş sürekli gelip gidiyor ? Yemiyor içmiyor 7 aylık nolur bişey söyleyin nasıl atlattınız
berk58 Mikisss 3 tane tahlil yapıldı üçündede enfeksiyon yok yani 😃demekki enfeksiyon olmadanda yükselebiliyor
berk58 nurella0602 sürekli ateşiini düşürün 6 saatte bir calpol içiripve ıslak pamukla eklem yerlerine kafasına koyduk günde 1 kez duşa soktuk öyle öyle düştü ishali varsa onu geçirmek için prebiyotik verdi doktor ama bebeğim içmedi onu mamasına katınca anladı içmedi biraz meyve ile karıştırıp verdim çok az öyle aldı bide patetes çorbası yaptım oda ishalini topladı sonra iyileşti bi kaç gün sürdü ama iyileşmesi Allah yardımcınız olsun çok zor çocuklar hasta olunca her yönden bitiyor insan