Denizcev Bebeğim 1 aylık hem grip hemde kakasını rahat yapamıyor ıhlamur verilebilir diye okumuştum versem birşey olur mu ne kadar vermeliyim nasıl demlemeliyim
Egemre Denizcev 4 .5 aylik bebegim en basindan beri veriyorum . Sabah aksam 1 cay kaşığı kadar verebilirsin rahatlatiyo . Ben küçük cezvede yapiyorum suyu kaynat altini kapa . Icine az ihlamur ceyrek limon ve elma kabugu koy kapagini kapa yarım saat dinlensin .
Kayraaaa Denizcev 1 aylık verilir mi bilmiyorum üstte kalsın diye yazıyorum ben ek gıdaya gelince verdim suyu kaynatım ıhlamur attım içine 10 dk demlendikten sonra verdim önce 2-3çay kaşığı şimdi arttırdım
Derinay Denizcev canım bebeğine ıhlamur verip fayda gordunmu benim bebeğim de kaka yapamiyor 2 aylık ,😔
Nyr195 Hastaydi cok öksürüğü vardi ilac fayda etmedi balgamına Bende ihlamur verdim valla öksürüğünü kesti balgamini rahatlatti.
Denizcev Derinay 1 aylıkken vermedim ama 3. Ayından sonra bir çay kaşığı verdim yapmadığında ve hırıltısı olduğunda etkisini gösteriyor
alerjikbebekannesi Denizcev sallama ıhlamur mu verdiniz acaba sabah akşam 1 çay kaşığı mı sadece günde 1 çay kaşığı mı
Denizcev alerjikbebekannesi sallama değil aktardan aldığım şekilde bir yaprak 2-3 çiçek katıp demliyordum çok fazla katmadan kullandım
Nilaytksy Denizcev bence ıhlamur işin biraz erken gibi kaka sorunu bizde de vardı malesef mamasına zeytinyağı katıyodum ya da direk zeytin yağı içirn
Denizcev Nilaytksy biz 1 yaşını geçtik çok şükür bir sıkıntı olmadı olmayacak diye birsıkıntı da yok tatbiki mama vermiyordum sadece anne sütüydü 4.ayından sonra zeytinyağıda verdiğim oldu ıhlamur da
Sdtyldrmklkn Denizcev 30 cc ver canım ılık birşey olmaz 50 ccde olabilir. Kabizdi annem.zorla verdi ben istemedim çocuk rahatladı. O günden sonra kendim.yapar veririm.