bayanevli3434 merhaba anneler, oğlum 16 aylık baby turco 4 numara bez kullanıyoruz her seferinde kaka çok yağınca taşıyor, taşırmayan bez kullanan var mı
3kedili2bebekli bayanevli3434 16 aylık için babyturco 4 çok küçük kalıyor bebelerim o aydayken 5 veya 6 kullanıyordum baby turcoda kiloya çok takılmayın bir beden büyük alın küçük kalıplı bir bez yenidogandan itibaren nerdeyse hiç tasma yaşamadım bebelerim 10 kilo ben 6 numara kullanıyorum şu an
Prensesin_Annesi_ bayanevli3434 4 numara beze gectiğimden beri molfix kullanıyorum cok memnunum suan 6 numarasını kullanıyoruz denemenizi tavsiye ederim
bayanevli3434 3kedili2bebekli ciddi misiniz yaaaa benimde 12.5 kilo 4 numara kullanıyorum acaba ondan mı
3kedili2bebekli bayanevli3434 evet ondan muhtemelen yani cirtlari falan nasıl kapanıyor onun çok küçük 4 numara 😂 sizinde en az 6 kullanmanız lazım bir paket alın deneyin anlarsiniz farki
bir_49 4 numara 16 aylık bebek için küçük biz 13 ayligiz 5 numara kullanıyoruz 5 numara deneyin isterseniz Molfix kullanıyorum tasma yaşamıyoruz ama baby turcoyuda öneren çok var
zeyum7 Ben sleepy, prima, canbebe ve molfix kullandım. Şu anda halen de prima ve molfix kullanmaya devam ediyorum. En memnun kaldıklarım bunlar. En iyisi ve hiç taşma yapmayan tabiiki prima oldu
dilemma Prima,molfix kullandim ve sunnet icin bir beden buyuk sleepy kullanmistim.Prima ve sleepy tasirma yapmadi ama sleepynin yapisini sevemiyorum bana sert geliyor.Molfix yumusak ama bazen geceleri tasirma yapiyor :(