Zeynepmeryem01 30 kilo alan ve veremeyen sadece benim sanırım 5 aylık bebeğim zayıflama önerilerinizi alabilirim😮💝🍒🍋🍇🍈🍉🍊🙊
Smyr6346 Zeynepmeryem01 ben bugün şekersiz21gün diyetine başladım emziren annelerde yapabiliyomuş artı spor yapacam evin içinde
Tosbigim Zeynepmeryem01 Evde Leslie yapabilirsin. Mutlaka günde 3 litre su iç. Bitki çayları sütlü kahve ama şekersiz olacak tabi.. Makarna pilav hamurişinden tatlılardan bir süre uzak duracaksın. Kolay gelsin..🙂
Mervee1 Zeynepmeryem01 istikrarlı bir şekilde Karar verirsen kilo verirsin kız kardeşim ciddi kilo verdi doğumdan sonra YouTube Merve bilme Atalay gir bak zayıflama tarifleri önerileri var
Mervezem 20 kilo almıştım 5 kilo kaldı. Bebegim 48 gunluk . Protein agırlıklı beslen bol su ve ekmek şeker un yok 😄
snyck Zeynepmeryem01 ben tatlidan tuzludan uzak durmadim abartmadan herseyden yedim 3 lt su 30 dk leslie aksam 8den sonra yememe seklinde 3 ayda 10 kilo verdim yavas oluyor ama kalici oluyor 9 kilosuda yagdan gitmis kendimi onu yeme şunu yeme diye kısıtlamıyorum