fatmafiliz Merhabalar bugün aşı olduk ama sormayı unuttum duş alabilirler mi biraz ateş yaptı ama calpol verdim 2 saat önce düşmedi henüz ateşi 38 şuanda
tugcedefne5561 fatmafiliz beyza9791 2 ay aşısı da bize ateş yapmıştı 4 ayda yapacak kesin Uf bir sonraki ay da bizim 4 ayımız oluyor şimdiden strese girdim
mikrofon0 fatmafiliz bizde de sadece 4. Ay aşısı ateş yaptı ve bana suya sokabilirsin 38 olunca dedi bende duş aldırdım ateşi daha da yükseldi akşam alti gibi başlamıştı ertesi gün öğlene kadar sürdü ilaç da dusurmedj en son sirkeli su yapıp bez koydum eklem yerlerine oyle düşmüştü yikamayin
beyza9791 Yok bugün aşı yerine su değmesin bizim hemşiremiz 24 saat sonra banyo yaptır demişti. Evde fitil varsa 38.5 üzerine çıkarsa onu verin. Umarım kolayca atlatır bebis bizim 2 gün sürdü
tugcedefne5561 fatmafiliz Uf çok zor bir gündü benim için 2. Ay aşısı yapılırken de çok ağladı zaten morardı resmen aşı fobisi oldu
fatmafiliz tugcedefne5561 çok kötü oluyorlar zaten bizimkide çok ağladı bugün her ay nerdeyse aşı var
tugcedefne5561 fatmafiliz Evet 2 ayda bir aşı var nerdeyse aşısız da olmuyor ama ateş vs olması beni panikletiyor. Allah yardımcın olsun bu gece sabaha kadar ateşini kontrol edeceksin annelik zor
fatmafiliz tugcedefne5561 gerçekten çok zor sürekli kontrol ettim çok şükür ki çıkmadı bidaha şimdi keyfi yerinde
glsrgrp Merhaba bizde dün olduk 4. Ay aşısı ve geceden beri düşmedi ateşi hep yüksek 2. Ay aşıda bişey olmadı diye rahattım bende ama bu sefer halsiz kaldı yavru ne zaman geçer ki ateş dğşürğcğ de hiç tamamen düşürmüyor sıcak hep vücut
fatmafiliz glsrgrp biz dün olduk ama gece yoktu bugün var 38 de hep düşüyor bikaç saat sonra tekrar çıkıyor nasıl düşer bilmiyorum calpol veriyorum
fatmafiliz mikrofon0 bizde yıkamadık dün uyudu zaten gece yoktu ateşi gündüz var şimdi uyuyor kalkınca yıkıycam