bittercikolata__ kayrasaf ilk ogretim ailem uygulamasını indirin giriş yapa girin zaten e devlet çıkacak oraya eşinizin e devletini girin uygulamaya girincede çocuk ekle diyin ekleyince çocuğun üstüne basın orda ödeme listesi yazar ona basıp bakabilirsiniz
denizahsen kayrasaf yani daha araştırma aşamasında birde yoğunluktan gec ilerliyor ama oluyor kesin bekle biraz
elfesyalina bittercikolata__ eşinin değil kimin uzerine başvuru yapıldıysa onun e devleti girilecek ben eşim değil kendim üzerinden bakıyorum eşimde cikmiyor
bittercikolata__ kayrasaf ben yaptım kendiminkini olmadı esiminkini denedim öyle çıktı odenecek tutar
bittercikolata__ kayrasaf işte ben o yüzden eşimin TC si ile girdim. Benim kendi TC ile girince TC yoo diyordu esiminkiyke girince gözüktü
kayrasaf bittercikolata__ onda çocuk görünmüyor bende de görünüyor ama tc ye ait odeme bilgisi bulunmamaktadır diyor
kayrasaf bittercikolata__ 144 u aradım reddedilmiş deniyor ne kadar sacma ya gecen ay param yatmadı diye aramıştım ama öyle bir sey denmedi
bittercikolata__ kayrasaf bende anlamıyorum hem herkese verilecek diyor hemde reddediliyor tekrar başvuru yap canım ama sadece 2025 de olan çocuğunu ekle o zaman reddilmez
bittercikolata__ kayrasaf yok alırsın doğum tarihinden bu yana ben 2 ocakta doğum yaptım Nisan’da başvuru yaptım Mayıs’ta 4 aylık aldım