ruyildiz Merhaba hanımlar, 40 günlük bebeğim memeden ayırdığım an ağlıyor sanki hiç emmemiş gibi memeye yapışıyor sinirleniyor. Sütüm az değil, gszı var ama emdikçe emmek istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yaşayan var mı bu durumu
organikirmik ruyildiz kokunuzu istiyor güvende hissetmek istiyor. Ben emzirmenin gaza iyi geldiğini düşünenlerdenim
momsdady mehtaptiryaki bebeğim 2 aylık olana kadar emiyor kusuyor tekrar emiyor tekrar kusuyordu gün boyu mememdeydi sonuç olarak reflü oldu emmekten. Tek isteği karnının doyması değil kokunuzla sakinleşmek güvende hissetmek🥹 çok zor bi süreç ama 2 ay olduktan sonra azaldı emme sıklığı şuan 3,5 aylık 2-3 saatte bir emiyor gündüz
mehtaptiryaki momsdady artik gögüslerim cok aciyor yarim saate bir sirf meme istıyor uyandığında ağlıyor sadece meme sakınlestiriyor cok yorucu bi dönem ya😮💨
momsdady mehtaptiryaki evet çok yorucu çok yıpratıcı bir dönem ben malesef o dönemde silikon uç ile emzirmeye devam ettim göğüslerimin yaraları geçmiyordu hâlâ silikon ile emziriyorum arada çıkarıyım diyorum 2.gün tekrar bembeyaz yara açılıyor geri takıyorum🥺