Boncukum Kizlar kizim 3 ay 25 gunluk goz kapaklarinda kizarma oluyo bazen tamamen kayboluyo bazende cikiyo bu neden olabilir boyle bisey yasayan varmi
Mrac_bebek Boncukum oğlumdada vardı hep zamanla bayağı azalıyor bizim alerjimiz var birde ondan da kaynaklı egzama demişti doktorumuz
zumramomm Boncukum bizimki doğum lekesiydi canım küçücükken çok belliydi artık yok 8aylik olacak.dogum lekesiyse geçiyor zamanla.tek göz üstünde mi??
VERA19 Bizde 3 ay 12 günlüğüz bizdede aynı durum var ama sadece bir gözünde neyden kaynaklandığını bilmiyorum başlarda doğum lekesi sanmıştım
Kaveda Boncukum bizim şampuandandı banyo yapınca oluyordu birde terleyince mustela aldık sonra düzeldi çok şükür geçen gün evde dalın vardı kaka yaptı poposunu yıkayalım dedim kıpkırmızı oldu çocuk bide çarşafını yastığını kıyafetlerini çift durulama yapin
Mrac_bebek pdmrv kakada kan mukuslu kaka aşırı gaz kusma geçmeyen Konak boyun kulak arkası egzama yanaklara kadar egzama bunların hepside olabilir 1 taneside
Mrac_bebek pdmrv kakada kan mukuslu kaka aşırı gaz kusma geçmeyen Konak boyun kulak arkası egzama yanaklara kadar egzama bunların hepside olabilir 1 taneside