soncahilbukucuu Kızlar 3 aylık bebeğimi havalar sıcak diye hergün yıkıyorum bide yıkanınca burnu yumuşuyor rajat temizleniyor. 1 gün yıkamazsam nefes alamıyor hemen doluyor. Burnunu etrafa sürtüyor rahatsız oluyor sizce neden
pogacayanaginannesi soncahilbukucuu benimde kızım hasta oldu geçen hafta iyileşti ama burnu hala dolu dolu gunde 5 6 kez açıyorum ama yine aynı emmiyor sürekli açmak zorundayım elimde aspiratör ile geziyorum evde
somurtkansirin soncahilbukucuu sinüzit olabilir oğlumda aynı burun akıntısı başladımı 1 hafta boyunca sürekli olarak temizliyorum uykuları bile bölünüyor bazen
sude222 soncahilbukucuu benim bebeğimde öyleydi kulak burun boğaz dokturuna sordum ona yapıcak bişey yok temizleyin bol bol demişti şimdi 10 aylık yine doluyo ama büyüdükçe biraz daha azaldı
Kitsu soncahilbukucuu odayı nemlendiren makinalardan tavsiye ederim. Bırakın bebeği eşimle benim bile uyku kalitemiz değişti
rachelgreen_ Geniz akıntısı olabilir biz de bayramdan beri çekiyoruz 2-3 gündür geçmeye başladı allerset şurup verdi doktorumuz o etki etti herhalde yoksa her gün aynı uyanıyorduk sürekli bir doluluk oluyordu
nnoktaa soncahilbukucuu kanz buhar makinesi kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Daha çok eşimin horlaması azaldı 😅😬
patlakprezervatif Odadaki nem düşüklüğü sebep olabilir. Sigara içiliyorsa o da sebep arasında ve emzirme seklide önemli ben bebeğimden süte bulaşmış sümük topluyorum 😃
nnoktaa pogacayanaginannesi etti valla 😂 ama babam da işe yaramadı 😂😂😂😂 horultunun desibeline göre değişiyor 😂😂