binnur37 yazan Bence gereksiz bir zaman sonra kafadan uydurma şeyler yapıyosun çocuğa göre şekilleniyorsun çok kasma…
yazan ayisit binnur37 nnoktaa tospikannesi_ annekadin21 soncahilbukucuu tospkk mamabear_ Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben buraya post açtığımı unutup bakmadan sipariş vermiştim gaza gelip. İptal edeyim bari 😂yani hepiniz haklısınız gerek yok aslında hiç de düşünmüyordum almayı ama nerdeyse iki haftadır tadım yapıyoruz hiç atıla atıla yemedi. Sürekli ağzını kapatıyo. Blw yaparsa yapıyo sadece ama ben verirsem aslaaa almıyo. Biraz kastım stres yaptım o yğzden. Tüm tuşlara basayım dedim açıkçası 🥹😂
tospikannesi_ yazan gereksiz birşey bence hiç almana değmez YouTube sosyal medyada ek gıda tarifleri paylaşan sayfalardan esinlenebilirsin. Zaten her bebek aynı olmuyor mesela benim kızım ek gıda kabul etmedi doktorumun önerisiyle ana baba usulü gittik bebeğinize göre ilerlersiniz sizde
tospkk Ben de bu çocuk aç kitabını aldım ama internette de her şey var gerçi 2 hafta önce başladık tadımlara, tariflere geçince sırf aldım diye bakarım ama gerekli değil bence
mamabear_ yazan çok gereksiz boşa almayın. Instagram’da bin tane hesap var. Ben aldım kuzu kuzu yatıyor kitaplıkta