kucukyavrumm11 Ben bulamadım ya markette içerige baktım hepsinde biraz vardı önerisi olan varmı ve nerlerin içine kullanıyorsunuz mesela
organikirmik kucukyavrumm11 labne kullanmıyorum ben doktorum önermedi beyaz peynir kullanıyorum sadece. Hepsinde tuz var bildiğim kadarıyla az tuzlu olanlarından alabilirsiniz yine de 1 mg altında olmalıymış
bebikoluturtle kucukyavrumm11 bahçıvanın labnesini kullanıyorum tuzsuz daha ilkkez kullandım ama çok lezzetli
bakkalemzigi kucukyavrumm11 Migros’ta biorganijk marka iyi bir de a101 de kiri markasıni öneriyorlar yumurta ile karıştırıp veriyorum ben
organikirmik kucukyavrumm11 beyaz peynir alıyorum suda bekletiyorum vermeden önce. Labne neden bu kadar popüler bilmiyorum
kucukyavrumm11 organikirmik bende bilmiyorum herkes veriyo heralde iyi diye düşündüm peynir hangisi iyidir sizce
organikirmik kucukyavrumm11 marka olarak mı soruyosunuz, klasik tahsildaroğlu falan alıyorum. Bi ara Raya’nın organik peynirini aldım ama sürdürülebilir gelmedi
oykukpln kucukyavrumm11 ben baltalı %100 keçi sütlü labneh kullanıyorum. Diğerlerine göre daha besleyici ve yararlı olduğunu düşünüyorum. Biraz daha pahalı ama bir hafta gidiyor.
oykukpln merveabdula ben 6. Ayda vermeye başladım bi sorun yaşamadık keçi sütlü olduğu için sindirimi daha kolay.
canmanayvesuyu kucukyavrumm11 pınar organik labne veriyorum 100 grda 1 mg altında olmalıymış tuzu o şekilde. Bilmiyorum zararı var mı ben de başladığımdan beri ek gıdaya veriyorum yumurta sarısı labne avokado karıştırmak falan kurtarıcı oluyor 😂