divine456 Sorum size, memede uyuttuğu halde benim bebeğim gece de sık kalkmaz gündüz de güzel uyur diyen var mı? Bebeğim 8 aylık olmak üzere, gece emzirmesini kesmem şart mı uzun uyuması için. Şu an max 2 saatte 1 uyanıyor, tükendim hem mental hem fiziksel 😢
didoece divine456 gündüz uyumaz pek güzel ama gece ben uyandırmasam uyanmaz keşke o beni uyandırsa emmek için😂
Minikbirprenses divine456 bizim 5 buçuk aylık 2.3 kere uyanıyor emmeden uyutamiyorum şimdiden başlamak istiyorum
hunhun Gece emzirmesini kesmen için daha küçük bence yatmadan önce küçük bi muz yedir belki daha az uyanır
divine456 hunhun muz da her gün veremiyorum kabız yapıyor bebeğime ama muhallebi tarzı şeyler yediriyorum yine de kalktı
tunasmom1 didoece 2 ayı geçtiyse uyandirmaniza gerek yok hem belki kendi bırakır böylelikle gece emmeyi
didoece Gece emzirmesini kesersen bu arada kilo alımı ciddi sıkıntı ya girer. Şuan çok küçük. Sabret annesi 4 ay daha☺️
divine456 didoece ben de öyle düşünüyorum arkadaşa doktoru kestirdi bebek resmen persentilin altına düştü:(
tunasmom1 divine456 bir kaç gün bağıracak sanırım 🤭 bizde 15 aylık olduk hala birakamadik cesaret edipte
hunhun divine456 pirinç lapası da iyi gelebilir içine biraz da ceviz ezin koyun bu arada 3 4 kere kalkması normal benimki daha fazla kalkıyordu büyüdükçe uykusu düzene girecek biraz daha sabredin
divine456 tunasmom1 peki sizce 2 saatte bir acıktığı için uyanıyor olabilir mi bana alışkanlık kalkması destekli uyuma kalkması gibi geliyor
tunasmom1 divine456 benimkide az emerse 2 saatte bir, tam doyduysa 4 saatte bir kalkıyor. Ama alışkanlıktan yapıyorlar 1 yaşından sonra gece emmesinin bırakılması öneriliyor. Destekli uyku demisken bizimkide sallayarak uyurdu birden sallanmak istemedi sırtını sıvazlayarak yada emerek uyumaya başladı tam uykusu geldiğinde hemen alıp odaya geçiyorum sallamaktan daha kısa sürede uykuya geçer oldu bir ara saatlerce sallar olmuştuk 😏