patlakprezervatif _YanakReisinAnnesii iyi mi 😃. Birlik olmak şart biri yer biri bakar kıyamet oradan kopar 😂
patlakprezervatif Tatlican olabilir hep kilolular konuşuluyor ama ortalamanın altındaysa neden olmasın 😃
_YanakReisinAnnesii [silindi] oraya gelene kadar işte ama böyle bir uygulama yapmak istemişler ne diyelim 🥲😂
Umaysmom78 _YanakReisinAnnesii ist geneli çoğu yerde karşıma çıkıyorlar bir kere tartıldım bilerek o günün en zayıfı ben çıkmışım 😂
[silindi] _YanakReisinAnnesii gündem değişsin de nasıl olursa olsun onlara 😂 halkı düşünüyorlar.. (Yersen)
_YanakReisinAnnesii reri ah bunlar ne güzel dualar 🫶🏻😂şimdilik fit değilim ama inşallah bir gün eski fitliğime kavuşurum 🥲😂
myangelson _YanakReisinAnnesii aaaa geçen haftalarda hastanede bana da öyle yaptılar neden yaptıklarını anlayamamıştım şuan bir aydinlanma yaşadım 😲😲 kapının girişinde kadın gel gel boy kilo ölceceğiz diyor neye uğradığımı şaşırdım 😅
_YanakReisinAnnesii myangelson hastane ortamı olunca aklına gelmemiştir belki 😂ben avm nin yemek katı girişinde görünce ufak çaplı bir şok ve ardından aydınlanma yaşadım 🫠😂
_YanakReisinAnnesii imaddesi boyum 1.70 kilom 70 😂baya abartı kilo da olanları mı çeviriyorlar bilmiyorum 🤷🏻♀️