mikrofon0 Kızlar regl döneminde tampon kullanımı ve olumlu olumsuz yönleri olduysa bilgi verir misiniz
ayisit mikrofon0 olumsuz yönü bence yok alışana kadar rahatsız ediyor o kadar. Boyutları oluyor ona göre almalısınız rahat oluyor ped gibi 1-2 saatte değişim yapılıyor. Alıştıktan sonra rahat, takarken kendinizi sıkmamalısınız bir de
mamylatte mikrofon0 ben denizde kullanmıştım sadece adetimin son günüydü . Beni rahatsız etmemişti başta bir garip geliyor ama sonra alışıyorsunuz
simseklivekalpli mikrofon0 ben ped yerine kullanıyorum, rossmanin kendi ürününü. Son azaldığı 2 gün de günlük ped takıyorum ped takmak değiştirmek tahrisi vs rahatsız ediyor çünkü. Memnunum.
Doga_sever Duzgun yerlestiridiginiz takdirde konforlu oluyor pede gore. Ve daha risksiz. Ancak dikkakt edin ipini uzatmayi unutmayin. Benim basima geldi. Alttan muayene ile doktor cikarmisti. Tam bir rezillik :(
GezginPaNDa mikrofon0 Ben pede göre kullanması çok rahat Hiç rahatsızlık hissi vermiyor Hele yazın sıcakta sadece sık değiştirmek önemli
biraz_tantana mikrofon0 koku ve sızıntı olmaması iyi yanları ve Pet gibi kıvrılma kaşıntı yapma gibi durumlar da yok ama ben bir mankenin tampon kullanımı neticesiyle bacaklarını kaybettiği haberini okuduğumdan beri kullanmıyorum korkuttu bu durum beni açıkçası regl kabına geçtim