mbabygirlm Kızlar et suyu çorbası verebilir miyim. 5 ay 21 günlük. Birde 1 yaştan önce meyve verilmiyor diyor kuzenim. Onun kızı da 8 aylık meyve vermiyormuş. Ben muz püresi falan yapıyorum. İkinci kızım ama bir acaba dedim yani
3kedili2bebekli mbabygirlm verebilirsiniz ama 6. Aydan sonra verseniz daha iyi ve hayır ne demek meyve verilmiyor ek gıdaya sebzeyle başlanır sonra meyveyle devam edilir olur mu öyle sey
surprizbebe mbabygirlm meyve veriyoruz tabi ki olur mu hiç öyle şey 😊 8 aylık kızım. 7 aylıkken kuzu et ve kıyması vermeye başladım. Etsuyu da verebilirsiniz bence kuzu ise. Kızımın ara öğünü yoğurtlu meyve ya da irmikli muhallebili meyve bu arada
surprizbebe mbabygirlm meyve veriyoruz tabi ki olur mu hiç öyle şey 😊 8 aylık kızım. 7 aylıkken kuzu et ve kıyması vermeye başladım. Etsuyu da verebilirsiniz bence kuzu ise. Kızımın ara öğünü yoğurtlu meyve ya da irmikli muhallebili meyve bu arada
cokbilmismom mbabygirlm biz ek gıdaya 5. Ayda başladık meyveleri sebzeleri tattırdım bir yavaş ilerledik erken başladığım için olabildiğince damak tadini genişletecek her şeyi verdim yasaklar hariç. Çorbalara 6. Ayın ortalarında falan başladım. Meyve karpuz şeftali üzüm çok severdi meyve süzgeçine koyup bol bol verdim