32 günlük bebeğim var çok yoruldum zor bir doğumum oldu sonunda sezeryan oldum sonrasında da yaram iltihaplandı 1 hafta ölü gibiydim
Doğum yaptım eve geldim diğer gün eşimin babası evimizde köpek olduğunu öğrendi annesini ve kardeşini yardıma göndermedi. Annem yanımda 5 gün kaldı sonra da ben bakamam diye köpeği de aldı gitti. Bu olaylar beni çok üzdü köpeğime de çok düşkünüm onun gitmesi de beni üzdü. Eşimin ailesi ya köpek ya da biz dedi. Üzüntüden sütüm azalmış bebeğim 3 haftalıkken kilo alamadığını öğrendim. Bu olaylardan sonra bana bunları yaşattıkları için annesinin gelmesini istemedim çünkü herşeyiden onları sorumlu tutuyorum artık. Eşim babasının tarafına geçti ve köpeği gönderme fikrinde onunla da aram bozuldu. Konu köpeğim olmasa bile evimize bu kadar karışabilmeleri sinir bozucu. Şimdi kimseden destek alamıyorum eşimle de bu olaylar yüzünden aramız bozuk sürekli. Ayrıca bir sürü borcumuz olduğu için de çalışmak zorundayım. Çok yoruldum kızlar yetemiyorum yetişemiyorum kimseye anlatamıyorum beni anlayan yok. Bu günler geçecek mi lohusalıktan mı oluyor