uykusuzanne__ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende yemeklerde mutlaka salata arıyorum çok seviyorum 🥗 salata🫶🏻😂
princessmom_ uykusuzanne__ bende çok severim yaa bir gün bekleyince dolapta daha çok hoşuma gidiyor 😍
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ salatanın sosunu ayarlayamıyorum ya. Bişeyi eksikmiş gibi oluyo 💁🏻♀️Annem çok güzel ayarlıyor.
princessmom_ Beyninizikullanmakucretsizdir biber dolmasının yanına kızartma yapabilirimm 😍 çok sağol bebişimm 😘
Beyninizikullanmakucretsizdir princessmom_ biber dolması tek başına bile çok güzel ben yanında cacık yapıyorum sadece 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yapma sen ne yaptın ismine koptummmm ahhahjaja 😅😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Beyninizikullanmakucretsizdir çakma hoptiriyi herkes ben sanınca böyle yaptım. Düzelticm ama🤭😁
princessmom_ Beyninizikullanmakucretsizdir cacık yapacağım ama annemgil var o yüzden ek olarak kızartma yapayım dedim domates soslu 😍 eşimle olsaydım biber dolma cacık karpuz yeter 😆
Beyninizikullanmakucretsizdir princessmom_ ya annenler varsa durum değişir o zaman 🥹 kızartma yap cacık da yanına güzel olmaz mı ya da salata 🥰
princessmom_ Beyninizikullanmakucretsizdir evet canım benim yapacağım ette çıkardım sote yapayım dedim sote dolma cacık 😍
binnur37 princessmom_ Zeytinyağlı biber dolması Iıııı zeytinyağlı biber olması yanına ne yapcam bilmiyom 😏🤣🤣🤣