Selam, 18 günlük bi kızım var. Sağlık ocağı kontrolünde çok şükür sağlığı yerinde dediler. Şu an desteğim annem ve eşim. Fakat yarın eşim işe başlayacak 3 vardiya çalışıyor ve bu hafta sonu annemde memlekete dönecek. Yalnız kalacağım. Sorun şu ki kızım akşam olunca huzursuzlanmaya başlıyor ve sabaha kadar ağlıyor sürekli meme istiyor, gündüz az da olsa emzik tutan bebeğim gece emziği diliyle itiyor ya da kusuyor. Karnı doyduğu halde meme verince de fazlasını yine kusuyor. Zaten gazını çok çok zor çıkartıyor ( ben gaz işini hiç yapamıyorum eşim ya da annem gazını çıkarıyor😭) Altını değiştirmemizden nefret ediyor çığlık çığlığa ağlıyor kendini kaskatı yapıyor. Bu sabah daha da zordu, gazını çıkartamadık omuzda uyuyup durdu, beşiğine aldık oluk oluk tüm yediğini çıkardı. Annem siz bu çocuğu üşütmüşsünüz diyor… İzmir sıcağında zıbınla duruyor annem birde müslinle kundak yapıyor, nasıl üşür anlam veremiyorum. Tutturmuşlar çorap giydir ayaklarını üşütme. Ha onu da denedim, ama kızım sağolsun kaşla göz arasında eldiven çorap hepsini sıyırıp çıkartıyor. Sürekli ağlıyorum hiç iyi değilim😔😔 Ne yapmalıyım?