[silindi] oylesinebiri__ yaa unutur muyum seni tabii ki hatırlıyorum kolay kolay unutmam sevdiklerimi🌺 1 ay askı yedim yeni bitti hevesim de kırıldı azıcık🥲
oylesinebiri__ [silindi] canımsın ❤️😘 aramıza hoşgeldin tekrardan ben çok askı yedim 🥲🫣 alıştım dermisim 😁 evet aski yedikten sonra bi daha yazmiycam diyorum ama olmuyor 😅
Mrskoc Gunesnil_23 etiket yapacak kadar kimseyi tanımıyorum maalesef ama genel olarak dövüşmeden yorumlaşacağım tüm kullanıcıları görünce mutlu oluyorum 😅😊
allwrite @Deletedmom192 ’u görsem çok mutlu olurum. Burası onsuz çok tatsız.😊 Bir de @bisusbe_ ‘yi çok uzun zamandır görmüyorum. Onu da gözlerim arıyor.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala allwrite Bir de @bisusbe_ ‘yi çok uzun zamandır görmüyorum Aa evet nerde acaba 🤔iyidir inşallah 🤲
Pirasalipuding Gunesnil_23 canıımsın 😘😍bende seni görünce mutlu oluyorum😘ben daha çok taze etiket yaptım tekrar yapmayım 😅
[silindi] oylesinebiri__ Valla ya , bu uzun olunca bi çarptı yani 🤣 biz yine devam 🥲 hoş buldum canom🥰
uykusuzanne__ @bisenakillisinzaten pambık şekerim 🫶🏻💗@LadyGaddar canım gaddarım benim ❤️❤️❤️❤️ @myangelson eski dostum canım arkadaşım sırdaşım❤️❤️🫶🏻 @Hazom @hepyerdeyizz @Elfgrn @deleted20517 @barbiee_🌼 @oylesinebiri__ @canan6668 inşallah bir gün buluşuruz 😍 @nnoktaa💗 @Feyzosumunannesi @TulayGeriDon @Temizlikperisi @Dondurmalikahve 💗 @Tatlican @maygirl @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @Orenda_ @twobabymom_ @ZeydsMom @mondecaidensecmeler @milletsanakanalizemiolacak @Hemdem__ @LezizeNine @princessmom_ @alinmom @Dedektifgadget @OLaaBalito_ @denizalismom @Meri-Mel @mamacitaa_ @gizememre @mer_ann @Sogukbaklava @siladgnchdr @Cicektebenimcicekligunlerde @myavocado hepsini görünce mutlu oluyorum inşallah unuttuğum yoktur🫣🌼