uykusuzanne__ oylesinebiri__ oylesinebiri__ postlarina bayılıyorum çok pozitifsin Çok teşekkür ederim 😘😘 böyle düşünmen çok mutlu etti beni 😍
Meri-Mel Listemin devamı ilk anda yazmayı unutmuşum hakkınızı helal edin kızlarım 🤗🌸 @Pirasalipuding @Kitsu @maysamoms33 @Medinem_ @MamaUygarVibes @ikiaslanannesi @Yigit_Yagiz_Moms @yavruaslanlar @cLearQueen @Temizlikperisi @tospikannesi_ @Themom_ @TulayGeriDon @ayseee_ @ZeydsMom @zuhalsebu @zenginoldum @Cennethurmam_ @cikolatahurma @sencokbiliyon @Aklimideliricem @asellinaninannesiii @aybarsmom34 @gizememre @Hayallerhayatolsa @hepbahar123 @hunilimomy @Novamom_ @usenmedimyaptimbirvelet @patlakprezervatif @canan6668 oylesinebiri__ @pogacayanaginannesi @yanakreisinannesi
uykusuzanne__ oylesinebiri__ değil görünce sinir olduğunuz kullanıcılar diye başlık atsaydin Hahaha yapmaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 o yasak maalesef
[silindi] sek_kahve madem 2 gündür övgüler saçılıyor burda yeri gelmişken söyleyeyim hiç sohbetimiz olmadı ama ben sizi görünce de mutlu oluyorum çünkü farklı yerlerden bakıyorsunuz olaylara 😊
alinmom [silindi] bunu bende hissediyorum pek postlarda karşılaşamıyoruz düşüncelerini beğendiğim biri :)))
sek_kahve [silindi] fikirlerimin kayda değer bulunduğunu öğrenmek, bilmek benim için gerçek mutluluk ❤️ çok teşekkür ederim 🥰
Orenda_ Gunesnil_23 Ay seni ve buradaki bir çok kişiyi görünce mutlu oluyorum☺️😚💗, bazı arkadaşlar yok onları da görürsem mutluluğuma mutluluk katacağım❤️❣️
canan6668 Birsuru var hangisini sayayım etiket yapınca da ayrım yapmış gibi oluyor onun için herkez kendini biliyor zaten hepinizi çok seviyorum