sassolsobe2 Merhaba bu sene bebekten dolayı otel apart gibi bi yer değil de villa kiralama fikrimiz var , önerisi olan var mı
momas sassolsobe2 bence yanlış bir düşünce villaya gidince evden çıkıp eve girmiş gibi oluyorsun ve yine sen yorulursun yemek temizlik vs vs ne anlamı kaldı tatilin o zaman
canparem11 sassolsobe2 bende bebekten dolayı tam tersi ultra bi otel düşünüyorum kararsız kaldım iş yapmak istemiyorum
sassolsobe2 momas bilmiyorum ki ilk kez böyle bi şey yapacağız yaparsak daha rahat olur belki diye hani gece uyumaz veya bi şey olursa diye
Ozge_5555 momas ay bnde o kafadayim tatili tatil gibi yaşayalım temizlik yemek yaptıktan sonra ne anlamı kaldı ki
ahsala Bebekli olduğunuz için asıl otel öneririm, villada sadece yer değişikliği yapmış olacaksınız yine aynı koşturmaya orada devam edeceksiniz
ahsala sassolsobe2 hiç korkmayın çocuk dostu otel seçin oteller çocuk kaynıyo siz de keyfinize bakın birkaç gün hazır yemek yiyin temiz odaya girin bu sizin hakkınız
sassolsobe2 [silindi] evet iyi ki post açmışım ben oteldeki insanları da acaba rahatsız eder miyiz diye fazla gereksiz düşündüm 18 aylık bebeğim bazen uyku için ağlama tutuyo ama diğer türlü de gidip yine yorulucam orda
reri sassolsobe2 hiç tavsiye etmem. Tatile gidiyorsun yorulup geri dönersin. Yemek yapacaksın kahvaltı temizlik. En iyisi tam pansiyon bir yere gitmek.
momas Ozge_5555 senelerce ailemle ev kiralardık. Annem it gibi afedersin yine çalışırdı yemek yap yıka pakla hazırla. Kadın 1 dk oturmazdı. Geçen sene tatile gittik eşim falan hep birlikte yani dedi ki eziyet çekmişim. Ne yemek derdi ne yatak yorgan derdi çekti.
momas sassolsobe2 biz mayıs ayında gittik oğlum 8.5 aylıktı otelde bile yoruldum düşün çünkü çocukla yine ben ilgilendim yedir uyut üst baş
ahsala sassolsobe2 biz didim maxeria otele gittik arastırın bi fiyat vs uyarsa kesinlikle tavsiye ederim çocuklar için imkanları çok fazla ücretsiz lunapark mini disko oyun alanı çocuk aqua hersey vardı kızım 8 aylık olmasına rağmen hepsine götürüp baktırdım yemeklerde sıkıntı yasamadık en güzeli su da yorulduğu için desteksiz kendi uyudu geceleri
[silindi] sassolsobe2 bebeklikerin de eğlenmeye hakkı var otellerde onlar için de çok şey var hem rahatsız olan bu dünyada yaşamasın yani doğanın kanunu bu öyle düşünme 😊