Nazliezgi ✧❁❁❁✧✿✿GÜNAYDINLAR ✿✿✧❁❁❁✧ ufak kaçamaklar dışında herşey iyi gidiyor bu çabam boşa çıkmasın istiyorum ve bu dirençle azimle motiveyle devam edeceğim hep 🙏
onbesagustos bende yaklaşık 1 aydır aralıklı oruç yapıyorum 10 kilo verdim, azim istikrar bu işin olmazsa olmazı.. Spor da yapıyorum karın kaslarım çıktıkça mutlu oluyorum😂
Demett_k onbesagustos 1 ayda 10 kilo çok değilmi ya. Doğum kilosu mu🙄 yani ben bir ayda 3 4 kilo anca veriyorum. Peki neler yediniz nasıl yaptınız
Nazliezgi onbesagustos süper bende spor yapıyordum ama çocuk ikilenince spora gerek kalmadı yerimde duramıyorum 😀
onbesagustos Demett_k sabah klasik ya yunurta ya yulaf öğlen karabuğday patlağı üstüne fıstık ezmesi yada bir porsiyon meyve akşam max 5 de akşam yemeği ya tavuklu ton balıklı salata yada 6 yemek kaşığı yağsız sebze yemeği çok dikkat ediyorum ama yediğim şeylerin kalorisine ve tarçınlı su yaklaşık 2 litre normal su ayrı 1.5 litre kadar bence kilit nokta akşam birşey atıştırmak istediğinde o isteği suyla veya yeşilçayla bastırmak orda ağzına iki lokma biley attığın anda bitti. Otofaji sistemini beslenme şeklini araştırın lütfen bedenim yenilendi resmen. Doğum kilosu da denebşlir bebeğim 8.5 aylık 🩶
doga2535 onbesagustos 3 aylık bebeğim var ve 4 kilo kaldı saplandı. Biraz dikkat edeyim diyorum yine kendimi bişeyler yerken buluyorum. Şekerli mi dersin, Abur cubur mu dersin ooofff… Normalde de sürekli bişeyler yiyen biriydim ama bu emzirirken daha da arttı. Nasıl yapcaz böyle?