ysm53 Kızlar 4 ay 9 günlük nerdeyse 2 aydır böyle. 7.30-8 aradı uykuya geçiyor gece 3ten sonra dönüp duruyor 5te en geç 5.30da uyanıyor doktor bi saat ileri çek gece uykusunu dedi yine aynı 5.45te uyandı bu sefer 😂napabilirim uykusunu mu alıyor acaba.
bendenbirtanedahayok ysm53 bu ayda biraz uyku dengesizliği oluyor ben 9:30 da yatırmaya özen gösteriyordum ağlasasa oyalayıp bekletip öyle yatırıyordum başlarda 6 da kalkıyordu ama şimdi 8 de kalkmaya başladı kendiliğinden atak haftası geçince düzelir inşallah
YorgunAmaMutluAnne ysm53 uykusunu alıyordur tabii ki benim çocuklarım da oyle 4 buçuk en geç 6 ayaktadır o kadar yorgunum ki bu konudan sebep
ysm53 zeyno0904 işte 6.45 7 gibi uyandığı saate göre değişiyor. Ama bu saatte uyandığında geçiremiyorum bayağı enerjik gülerek falan uyanıyor.
ysm53 YorgunAmaMutluAnne ay ben de. 9da uyuyorum gerçi ama gece 2 kez emmeye uyanıyor. Evde kuşum var biz uyanınca o bile uyuyor oluyor hala o kadar moralim bozuluyor ki kuş yani dünyada en erken uyanan canlı bizimki onu da geçti 😂sizinki kaçta uyuyor ve kaç aylık