yamanismom Selam hanımlar Ben akşam oğlumu 10 gibi yatırıyorum sonra mutfak, toz alma evi sil süpür banyo temizliği derken saati bu saat ediyorum. Gündüz temizlik yaparsam oğlumdan çalıyor gibi hissediyorum. Sizde benim gibi misiniz yoksa normal misiniz 🤭
BuzluKahve yamanismom İki çocuğumda da onlar uyuduğunda benim mesain biter. İş yapmam. Uyumadan yarım saat önce ayaklanırım, etrafı toplarım sadece
MoonCrystal yamanismom hayır tüm gün pert olup ustune bide gece iş yapamam . Ara ara yapıyorum gündüz . Akşam en fazla banyo temizliği ve yer silerim oda gündüz yapamadiysam
Huma_kus34 yamanismom gece süpürge açmadığı ıcın e supıremeyınce silemıyorumda banyo tuvalet her aksma yıkarı zaten onun dışında yatakta takılıyorum 😃
merilla1 yamanismom canım ne zaman isterse 😅 bazen sizin gibi gece bazen de öylece bırakıyorum ertesi güne
yamanismom BuzluKahve temizliği gündüz siz yaparken onlar ne yapıyor, benim oğlum sürekli çekiştiriyor ilgi istiyor kıyamıyorum
yamanismom MoonCrystal benim oğlum izin vermiyor ben iş yaparken hep çekiştirip ağlıyor kıyamıyorum yoksa bende çok yorgunum ama …
MoonCrystal yamanismom zamanla alıştı oda bana katılıyor yaparken bir kisminida uyurken yapıyorum gündüz uykusunda yani . 16 aylık benim bebeğim. Ama dogdugundan beri böyle yapıyorum o detayı vereyim ve ev işlerini çok seviyor zaten öyle çok detaylı yapamıyorum günlük işler . Onun harici hafta sonu eşimle yaparız detaylı
NatashaRomanoff yamanismom sil süpür yapmamda her gece yatmadan ortalığı toparlarım sabah derli toplu eve uyanmak daha çabuk kendime gelmemi sağlıyo 😂😂😂