Tam bırakma zamanınız aslında bende kullanmıştım zamanında 2 buçuk aylıkken bırakmak istedim ama olmadı hatta danışmanlık da almıştım ama hiç bir şekilde kabul etmedi çok sabırlı biri de değilim o yüzden uğraşmadım ama keşke uğraşsaydım çünkü 3. Ayda bebeklerin algıları tamamen açılıyor ve artık bırakmak daha da zor oluyor danışman ilk etapta bana ucunu kesmemi söyledi çok minik ama 2 güne bir minicik minicik kes ocakta bıçağı ısıtıp da ama çok minik kesmen lazım ben bayağı kesmişim fark etmeden öyle yapma ilk biraz silikonla emzir sonra çıplak memeyi ver baktın huysuzlanıyor ağlıyor tekrar silikonla sonra tekrar çıplak meme sürekli denemen lazım bide geceleri daha iyi olur yaparsan uykulu hakiyle ekstra ya şırınga ya da eds dedikleri bir aparat var onunla üstten sütünden yada mama kullanıyorsan damlat tutabilmesi için şırınga zor oluyor ben denedim her yerimiz ıslanmıştı sling demişti danışman bir de bol bol ten tene temas slingde emzirme YouTube de videolar var izle istersen benim aklıma gelen bunlar inşallah bırakabilirsiniz 🙏🏻