haticemm Kızlar bebeğim 3 ay 18 günlük mutfakta olduğum sırada eve gelen misafir cocugumu alıp dik bir şekilde oturtmus insan sormaz mi çok sinirlendim bi sıkıntı olur mu 5 dakika tutmustur
EsmaTugra haticemm bu insanların bu bebeklere karışma merakı beni deli ediyor benmki 3 ay 9 günlük oturabilicek bi durum görmüyorum inşallah bişy olmaz canm 5 dk diyosun
deletedmom1101 haticemm Hatice hanım bişey olacağını düşünmüyorum fakat bu tarz işler gerçekten doktora bile danışmadan yapılmaması gerekiyor sinirlenmekte çok haklı buluyorum sizi
Hazal haticemm aynı şey başıma geldi bugün 3 aylık yok daha bebeğim bi telaşla alıverdim kızımı. Sonra bir de kollarından tutup kendine kdar çekerek kaldırdı ödüm koptu çocugun kolu çıkacak diye
haticemm EsmaTugra bi kere yarı oturur gibi yapti neyse bi şekilde aldım yani ikincide 5 dakikayı gecmemistir
elfemrh Hic bi sıkıntı olmaz instagramda ayşe ebe var bakarsanız ufacık bebegi de oturtarak gaz cikartiyo herhangi bir sıkıntı da gormuyo
Mrv27 Hey allahım bu insanların bu saçmalıkları ne olcak misafirsin otur işte sanane uzaktan sev valla ben kucaklarına bile vermiyorum aşı oldu emecek allahtan eşimde karşı bize gelen uzaktan seviyor
haticemm Mrv27 bende genelde yanında oluyorum ama misafir bide yeni kayinvalide olunca tepki veremiyorsun pek