Nilamom11 36/38 bedene uyumlu abiye arıyorum açık model ama kısa kollu boyu da ya uzun ya da midi boy fazla açık giymiyorum elinde olan arkadaşlarım varsa resim paylaşırsa fiyatta da anlaşırsak almak istiyorum
balmelinam Nilamom11 cok uygun fiyata ucus ucus bi elbise satiyorum bakmak isterseniz fotograf yukleyebilirim🌸
melek3675 Nilamom11 dolap hesabımda kırmızı ve siyah var bakabilirsin bide mavi elbise var dilersen resim atabilirim hesabım; melek3675
queens Nilamom11 buraya tekrar atamıyorum ama arama yerine küçük harflerle ikinci el nişanlık yazarsanız postumu görürsünüz iki adet abiye var biri kolsuz biri kısa kollu
balmelinam Nilamom11 yukledim ucus ucus cok guzel bir elbise kollari tüllü ister kalin aski olarak kullanin ister yanlara dogru acilir yarim kol seklinde kullanilirsiniz gogus kuplu ve cok uygun fiyata birakiyorum dusunurseniz🌸
Tugcesimsek Nilamom11 38 beden. Beden tadilatı yapılmadı boyunada dokunulmadı sadece yırtmacı çok yukardaydı diz hizasına kadar kapattırdım. 1-2 saat görümcemin nikahında giydim etek uçları kirli sadece.Kuru temizleme yaptırmadığım için 4000 tlye verebilirim.