ayseayseasyse Kızlar yarın aylık kontrolünde 2.ay aşısı yapılacak bebeğime. Cuma günü de sağlık ocağında verem aşısı olacak. İkisinin yan etkileri neler? Beni bekleyen yan etkiler nedir?
Merveozlu ayseayseasyse genel olarak ateş yapıyo huysuzluk yapıyo demişti ebemiz bizde 10 gün önce olduk ama gayet rahat atlattık en az 5 gün mümkünse bir hafta yıkama demişti
kumsalmom12 ayseayseasyse geçtiğimiz cuma günü bende yaptırdım ikinci ay aşısını beni korkutmuşlardı hıysuzluk ve ateş için ama hiç korktuğum gibi olmadı ateşi çıkmadı huysuzluk oldu evet ama başedilmeyecek kadar değildi umarım sizin bebeğiniz de ateşsiz sıkıntısız atlatır 🙏🏻🌸
tugcedefne5561 ayseayseasyse Bizde ateş yaptı calpol verdim ilk gün sürdü huysuzluk vs olmadı halsizlik vardı sadece 3 gün yıkamadım verem aşısı için sonrasında 2. Günde iyiydik
ayseayseasyse kumsalmom12 Merveozlu Huysuzluk uykusuzluk vs baş ederim de ateşten çok korkuyorum… umarım sorunsuz atlatabiliriz…
Merveozlu ayseayseasyse bünyeleriyle alakalı bişey sanırım ilk oğlumda da hiç bir aşısında ateş yaşamamıştık bu oğlumda da ilk aşısında yaşamadım zaten en ağır aşıları 2. Ay aşılarıymış sorunsuz atlatırsınız umarım 🌺
elmira10 Biz de olduk aşı Ne ateş ne halsizlik ne huysuzluk.. Tedbir amaçlı calpol almistim çok şükür kullanmadik daha. Tedbir olarak şurubu hazır bulundurun bence
Deryaderya3 ayseayseasyse ılk vuruldugu gun asla ates olmadı dıger gun oldu bır gun sadece 3. Gun hepten duzeldı hysuzlugu falan ama. Bu saglık ocagı zaten 3 ası yapıyor siz ayrı ayrı yerlere mı yaptırcaksınjz götürüp
ayseayseasyse Deryaderya3 kendi doktorumuza kontrolümüz var. İlk ay planımızı yaparken burada 2 aşınızı yaparsınız demişti. Sağlık ocağı da cuma gel verem yapalım dedi
Tazeannezehra ayseayseasyse resmen bizim kızın huyu değişti eğer içine sıkıntılı bir madde katan varsa iki dünyada yüzü gülmesin