Öncelikle bebeğim doğunca memenin ucunu tuttuğu için bir süre emzirmede zorlandm çok uğraştım emzirme danışmanı yardımıyla öğrendim. Ve bebeğim açlık yaşamış anne bebek kan uyuşmazlığı yüzünden uzun süreli sarılık yaşadık sürekli bilrubin değeri için kan alınıp düşmemesi beni ve eşimi çok yıprattı dikişlerim bile alınmadan evde ayağımı uzatıp loğusalığımı yaşayamadım hastanelerde koşturduk. Daha sonra sabahlara kadar uyumaması kolik durumu salıncak aldık saat başı uyansada biraz bizi dinlendirdi. Ama uykusuzluğu damarlarıma kadar yaşadım.çok şükür ilk 3 ay annemleydik ki çok iyi oldu. Bebeğimin koliği 5. Ay da bitti hiç erken uyuma gibi bir günümüz olmadı ancak 5 aydan sonra 10 civarında uykuya başlayabildik. Emmek için 2 yaşına kadar saat başı ve 2 saatte bir kalktı hep geceleri artık gaz bitince o bile bana iyi geldi en azından çığlıksız 🫠 ve düzenli uykumuz her gün 22.30 da ve deliksiz 2 yaşında başladı😄 birde memeden ayrılma krizi oldu uyanıp bu sefer sürekli içecek bir şeyler istedi (21 aylıkken bıraktık) şuan 2,5 yaşını geçtik ve her şey çok güzel çok eğlenceli çok şükür 🙏🏼 🧿her şey bitiyor geçiyor ama sabır önemli🧿 oğlumun bireysel oyun oynamasına olsun, dil gelişimi kelime dağarcığı olsun, aramızdaki güçlü bağa hayranım aşığım 😻 🧿