mrsheisenberg Eminegizem benim oğlum da aynı böyle olmuş azro diye bi antibiyotik yüzünden. Alerji ilacı vermişti onu içince geçmişti doktora gidin derim alerji önemli bi konu
Mikisss Eminegizem evet antibiotic alerjisi kesin ilaci.ve doktor önerisi ilə bir tane alerji ilaci icirin gecicek başıma gəldi ordan biliyorum
melike144 Eminegizem gecmis olsun benim oglumunda vücudu da böyle oldu antibiyotik kullandıktan ne zamn sonra böyle oldu
Rwerdst Eminegizem antibiyotik alerjisi dir. Oğlumda da var. Doktora giderseniz alerji ilacı verir. Antibiyotiğe devam etmeyin. Hemen geçmiyor genelde. Yumurta, muz ve kuruyemiş gibi şeyler yedirmeyin. Alerjiyi arttırıyor. Ama acile gidin.
baby45374_ Eminegizem geçmiş olsun büyük ihtimal antibiyotik kaynaklı bi alerji olabilir bence tekrar götürüp antibiyotiği değiştirmekte fayda var
Bade38 Eminegizem Antibiyotik içinde penisilin olur ve penisilin alerjisi de olabilir doktora götürün benim olduğu için her antibiyotiği kullanamam
princessmom_ Eminegizem benim kızımda aynı oldu antibiyotik içince doktora söyleyin değiştirsin klamaks aynı yaptı kızımı bırakınca geçti kalmosan losyon ve ateşli havale ve doğuştan kalp hastalığı yoksa zaditen verdi sende konuş
imaddesi Eminegizem antibiyotik alerjisi olabilir. iki tür antibiyotik var etken maddenin birisine alerjisi var. Doktora gösterin
Eminegizem Evet kızlar antibiyotik alerjisi çıktı götürdüm Allâh kahretsin o ilacı çocugu mahfetti yarın polikliniğe sevk ettiler
Rwerdst Eminegizem 1 haftaya yakın ara ara çıktı söndü ama alerji ilacını kullandıktan sonra 3 gün içinde geçti. 15 gün alerjiyi tetikleyecek besinleri verme demişti doktor. Verince kabarmıştı yine çünkü. Bize augmantin alerji yapmıştı.
mrsheisenberg Eminegizem aynı bu döküntülerdi ama bu kadar çok değildi farkettiğim anda gittim hemen alerji ilacı verdi içirdim 1-2 güne geçmişti diye hatırlıyorum
Eminegizem princessmom_ yok yok çok şükür zaditen elimde var daha önce yine kızına yazmıştı kilosuna göre mi gerçi yarın doktora gıdıcez soracağım
Mikisss Eminegizem ketotifen ilacin adı ama ben Azərbaycanda yaşiyorum.Turkiyede bulunur bulunmaz bilmiyorum
princessmom_ Eminegizem evet aşırı kötü oldu antibiyotik vermeyin zaditenmi 5 damla dedi doktor bana 10 kilo ama yinede sorun doktor a