Denizd Benım bebegım 1 haftalık flndı gece tam yatıcakken bı anda agzından burnundan süt geldı fokur fokur ederek fışkırır gbı tabı ben bılmıorm hıc bısey reflu fln , kımsedende duymadım burnundan kusan bebek şok oldum bişi oluo sandım hemen aldıım annemlerın yannda kostum bsey oldu dedım ters cevırıp sırtına vurdular dakıkalarca ayaklarından tutup salladılar baş aşağya efalwrca ama tepkı yok sadce gozler bakıo ses yok kollar bacaklar boşlukta düştü ben dedim bebegım öldü en son annem parmagyla agzına soktu bıraz kendıne gelır gbı oldu o sıra ambulans geldı kosarak ındırdırrken aglama sesı geldı ama yınede hastaneye goturduk ne oldunu bılemedık işte yavrum küvöze aldılar delik desık ettıler arastırdılar 3 gün bi doktor da cıkıp demedıkı reflü die,snra bi kac defa daha oldu ama hep kucagımda yüz üstü tutarken oldu ozmanki gbıde fazla deıldı arrık panık atak olmustum uyku uyumuodum basında beklıodum her an olursa die Ama burnundan gelmedı kesıldı 10,15 kere oldu ilk ayın içinde oda ama cok kusuodu yani içtigını geri cıkarıodu fazlası fln deildi o ben anlıodum 2. Ayda bı eczacı arkdasım benımde oyleydı bebegım dedi AR mama kullan cok faydası var dedi bende onu kullanmaya basladım çok azaldı yok dencek kadar ama benım sütümü hala kusuodu su gıbı içtiği an 3,5 aylıktı doktora goturdum gaviscon şase verdi mamasına koy die bide şurup verdi motillium onları kullnmaya basladım bide en sonki doktor zatiden ekledi bunlara ilave kusması yok artık varya heryer kusmuk ıcınde kalıodu dakıka bası kafamdan asagıya kadar kusmuk oluodu kıyafet hem kendımı hem onu dakıka bası degıstırıodum cok kotuydu ya pskıolojıkmen çöküosun şimdi cok şükür hem cocukts rahatladı cok acı cekıolar kusunca mideden dolayı sende bi doktora götür bence