Ezoli35 Merhaba hanımlar ek gIda da zorlanan varmı ne yaptıysam yemez iter döker..kafayı yicem hiç bişey yemek istemiyor???nasıl baş ediyorsunuz neler yapıyosunuz
Arenn Ezoli35 benimki yemezse mecbur yiyene kadar sevimli dostlar açıyorum en istemediğim şeydi telefon televizyon ama yesin diye mecbur kalıyorum bazen bide yoğurt seviyor yemediği şey olursa kaşığın üstüne yoğurt koyuyorum dudağına yoğurt değiyor ağzını açıyor haliyle yemiş oluyor 😊
Asibayan2 Bebegin 9 aylık ne veriyorsun canım bebeginin artık %50 ek gıda %50annesütü/mama alması gerekiyor
Evlatttttt Aynı durumdayız ay ne zormuş valla agzını kitliyo resmen o kafa hele bş o yanda bş bu yanda ona yaptıklarımı yemek istemiyo ama biz yerken azıcık da olsa verelim her turlu yuyo çocuk sanırsam tat tuz arıyor yemeklerde
ecemm21 Hepmi böyleydi yoksa dönemsel bişeymi oğlumun üst dişleri çıkıyor 2 gündür yendiği toplasan 2 kaşık yok tadıyor sadece zorlamıyorum yapıcak bişey yok maalesef
Esrasncr Ne kadar emziriyorsunuz,ya da kaç saatte bir sağım yapıyorsunuz süt mü azalıyor anlamıyorum ,sağım yapıyorum emmeyince ama cok gelmiyor