YorgunAmaMutluAnne Hangisini kullanıyorsunuz bir yan etkisi oldu mu fiyatları ile birlikte yazar mısınız
organikirmik YorgunAmaMutluAnne ocean, fiyatını bilmiyorum doğduğu zaman aldım hala aynısını kullanıyorum niye bitmiyor Ben de anlamadım. Yan etkisi olmadı
hilalasenasc Ocean aldık baya da uzun gidiyor yan etkisi hiç olmadı. Monovit vermişlerdi ondan çok çektik ya Oceana geçince rahatladık
organikirmik YorgunAmaMutluAnne ciddsn ben de sorguluyorum neden bitmediğini ya. Aşırı düzenli vermedim bi de bıngıldak kapanınca kullanmaya korktum ama yine de bitmesi lazımdı
alyayaz81 organikirmik Doktorunuza danışın . Kızımın bıngıldağı bayağı kapanık gibiydi. O yüzden 1 aylıktan sonra başlattı bizimkini mesela
organikirmik YorgunAmaMutluAnne işte bıngıldak kapanınca korktum vermeye, eskiden doktorlar kesiyormuş D vitaminini bu durumda çünkü.
organikirmik YorgunAmaMutluAnne işte kemikleri güçlendirdiği için bıngıldağın erken kapanmasıyla ilişkilendirilmiş ya zamanında :)) şu an öyle bi önerisi yok doktorların ben rahat edemedim sadece