KLORAK Masalbursa ben gelişim çagında yüzme kursunu spor olarak mantıklı bulmuyorum, yüzme ögrenmek içinse sadece mantıklı ama devamlı spor olarak bence omuzları vs genişletiyor (kız çocukları için diyorum) Çünkü direkt omuz kaslarını çalıştıran bi spor
NmalkoC Masalbursa ben 4 yaşta düşünmüyorum fakat kızınızla birlikte gidebileceğiniz rahat yerler önerebilirim haftaiçi dospa doruk hastanesinin en üst katı randevu alıp gidebiliyorsunuz çok uygun ve sakin oluyor çokta temiz Ayrıca birde geçen yıl mudanya da montania otel var oraya gidebilirsiniz bu yıl fiyatını sordum 750 tl +1 çocuk ücretsiz denize karşı gayet temiz ve sakin oluyor haftaiçleri tabiki podyum aqua falan var mesela oralar 1000 tl 3 yaş üstü ücret alıyor ve çok kalabalık fikrimce 4 yaşta ben henuz kimseye emanet edemiyorum birlikte gidiyoruz bu arada seneye mesela yaz okulu gibi düşünürseniz iyi kreşlerin at binme yüzme okulu ws gibi branşları oluyor seneye yada bu yıl araştırıp o şekilde yollayabilirsiniz
Winner Havuzlara güvenmiyorum , bir arkadaşımın kızı orta kulak iltihabı oldu. Deri döküntüsü çıktı falan. Hastalık kapma ihtimali çok fazla. Ben göndermedim, bu yaşta önermiyorum da.
Masalbursa Yüzde derken profesyonel bir yüzmeden bahsetmiyorum kızlar 😌 haftanın 2 günü 1 er saat gidebileceği bir yer. 2 hekimle görüştüm ikisi de muhakkak gönder dedi. Önemli olan temiz bir yer bulmak