rab25 Boynundaki kollarindaki katlanan yerlerin pisik olmamasi icin ne surebilirim bebegim daha 43 gunluk korkuyorum oralari psiik olur irye hafif kizariklik var bepanthol suruyorum ama orda boyle kremsi kaliyor oyle mi olmasi gerekiyor ilk bebegim bilmiyorum
artikbiranneyim rab25 öncelikle nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eviniz 25 derece üstündeyse soyun zıbınla kalsın giydirmeyin giydirdikce pisik olur. Vücudu için vücut kremi kullanmalısınız. Eczaneye sorabilirsiniz
KendiEvimdeDeplasmandayim rab25 benimki kızarınca sudocrem sürüyorum geçiyo ama benimde ilk anneliğim belki yanlıştır 😂 üste çıksın
ruveyda_34 rab25 cogu bebekte oluyor pısık kremı ne kullanıyorsanız onu surun ıslak mendıl kullanmayın dusta ıyı gelıyor sık banyo ettırın sıcak havalarda💖
rab25 artikbiranneyim eskisehirdeyim evim sicak zaten biraey giydirmiyorum hep zibinla duruyor ama iste boyle boynu katlanmis mesela oralar da hafif kirmizilik var veya kollarinin katlanan yerlerinde
gurbetteanne10 rab25 benim bebeğiminde boynu sıcaktan kıpkırmızı olmuştu ben ne kadar karşı çıksam da annem pudra sürdü iki güne geçti iki üç tane krem almistim ama fayda etmemişti bide bebeğinizi her gün yıkamaya çalışın çok sıcaktan oluyor sanırım
merveozgumus Benimde kızımın öyle hava almadıg için oluyor , banyo iyi geliyor ben sık sık bebek yağı ve sizin gibi bepantol sürüyorum ama kremi iyice yedirin çok sürmeyin bence günde 1 defa falan mesela
rab25 ruveyda_34 bepanthol kullaniyorum surunce sonra bakiyom krem kalmis oyle boynunda emmemis cildi daha az surmem gerekiyor galiba
ruveyda_34 rab25 aynen canım o kremler koruyucu oldugu ıcın az suruluyor emılmesı zor oldugu ıcın ınce tabaka sur yada kantoron yagı veya kremı varsa onuda surebılırsın