alperen_ Arkadaşlar bebeğim Bebelac Gold mama içiyor ama kabız yapıyor SMA ve Aptamil aldık sevmedi bu mamaya yakın bildiğiniz markalar var mı yardımcı olur musunuz lütfen…
[silindi] alperen_ 4 aylık ve 6 aylıkken çok içmek istemiyorlar belki öyle bir durum vardır. Bizimki de ağlayarak içiyordu mama değiştirmedim ama kabız yaptığı için sizin değiştirmeniz lazım her halükarda
alperen_ [silindi] numune ürünler olsa aslında biz anneler çok rahat edeceğiz hangisini beğenirse onu alırdık en azından
[silindi] alperen_ evet ama sürekli değiştirmek de iyi değil. Bağırsakları tam bı mamaya alışıyor değiştirince baştan başlıyor falan. Bide çok sık vermeyin acıkınca içiyorlar
alperen_ [silindi] ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum aslında fazlada vermiyorum nasıl kabız oldu bilmiyorum
[silindi] alperen_ kabızdan kastınız ne koyu kıvamlı yapıyorsa bağırsaklari iyice işlediği içindir ama yapamıyorsa değiştirmekte fayda var.
[silindi] alperen_ değiştirmekte fayda var Golden goat ishal gibi yapmıştı kızımda hipp normaldi devam ettik.