sezerrrr 7 aylık olacağız tavan salıncağında sallanarak uyuyor uyuyunca beşiğine alıyordum 1 aydır tavan salıncağında yatıyor beşiğine almıyorum. Gece saat başı uyanır oldu çok yoruldum yardıııımm edin ne yapmalıyım
Pamukhanim_ sezerrrr bizde 9 aylık olacak odasını ayırdım 7 buçuk aylıkken hamak beşikte uyutup yatağa alıyordum 2 haftadır yatağında uyumuyor sürekli uyanıyor hamak beşikten alamıyorum bende bıraktım artık orada rahat ediyor uyusun diye
sezerrrr Pamukhanim_ ya bende öyle düşünüyordum ama sık uyanmaya başladı ya rahat edemiyor yada sürekli sallamamızı istiyor diye düşünüyorum
Muallaaa @Pamukhanim_ @sezerrrr Emziyormusuniz Hmm bebeğim emerek uykuya dalıyor Şu bir aydr gece kalkıp emmek istiyor surekli Şimdi uzanırken emerek uyumaya alışmıştı abisi çok zorlandım aylarca sürdü şimdi böyle yapmamak için oturuyorum gecelerin beslerken ama çok uzun memede kalıyor Ve gece 4 den sonra meme vermezsem uyumuyor Küçük abisi de var uyuyamazsam yetişemiyorum her an uyuma fırsatım olmuyor Yani napcam bilmiyorum
Pamukhanim_ Muallaaa dis falan olabilir mi benimki sadece dis zamanı sürekli ekmek istiyor başka türlü sadece 2 defa kalkar