bendenbirtanedahayok İnstagramda görmüştüm böyle balon zincir setleri satılıyor daha önce kullanan oldu mu memnun kaldınız mı aynısı olur mı birde kuruluöu kolay mı zor mu😂😂
Omeraslan bendenbirtanedahayok aşırı kolay. Uzun bir balon zinciri alıp istediğiniz miktarda balonları takabilir. Ardından balon bandı ile üzerine ekleme yapabilirsiniz. Delikler var onlardan geçiyorsunuz sadece
Havvaana bendenbirtanedahayok ben kullandım kızımın iki doğum gününde de ama sizin attığınız görseller kadar yoğun balon kullanmadım güzeldi atayım isterseniz
Unicorn67 bendenbirtanedahayok bu tür bir set almadım ama 1.yas gününde kurulumu ben yaptım aşırı pratik 😉 ve güzel gorunuyor yani kolay yapımı deliklerdn balonları geçiriyorsunuz hepsi bu
cokbilmismom bendenbirtanedahayok bende doğum gününde kendim balon zinciri yaptım ama zinciri kullanmadım bana ona takıp ugrasmak zor geldi ben direk bir ipe doladım isteğim yoğunluğu verdim foto bulursam paylaşırım.
Havvaana Havvaana Ve 2. Yaş günleri. Sizin attığınız görsek gibi balon set almadım sadece zincir aldım ve renk renk balonlar aldım. 1. De ters L şeklinde kurmuştum ikincide öyle yoğun balon istemedim sadece üste kurdum
Havvaana bendenbirtanedahayok zincir kırtasiye de milyoncularda vs her yerde olabiliyor 2 rakamını ise trendyoldan aldım
Unicorn67 bendenbirtanedahayok ben arka fon kiralamistim onlardan extra 50 TL’ye aldım ama Trendyol hepsiburada heryerde var yada parti malzemesi satan yerlerde de var
cokbilmismom bendenbirtanedahayok   Böyle böyle bagladim balonları ipe doladım çok rahat oldu. Youtube da var videolar
bendenbirtanedahayok cokbilmismom ellerinize sağlık güzel olmuştq ben böyle nasıl bağlarım bilmiyorum 😂
buse57 bendenbirtanedahayok yakınlarınızda bir aratın internetten parti süs malzemecisi diye oralarda doğum günleri için herşey var hem nasıl yapacağınızıda anlatırlar
Mnli bendenbirtanedahayok ben yaptım 2 yaş doğum gününde ama 200 tane balonu nefesle şişirince bütün gün başım döndü 😂