HMM061221 Eşimin işinden dolayı Ankara’ya taşınma durumumuz var. Ankara oto sanayi bölgesine yakın yerlerde kira fiyatları nasıl arkadaşlar? Ankara’da yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
smnbr HMM061221 Ankara da kiralar aldı başını gidiyor Depremden sonra çok kalabalık hale geldi. Trafik belirli saatlerde boş olurdu ama artık hep dolu Minimum kira parası 20 bini gözden çıkarmanız gerek
chandlerbing HMM061221 Etimesgutta oturuyorum kiralar 23-25 binden başlıyor maalesef çok pahalı. 3 sene önce 800 TL olan yerler buralar yalnız. Maalesef zorlaştı. Ama mecbur olunca geliyorsunuz alisiyorsunuz.
oylesinebiri__ HMM061221 3 yıldır Ankara’da yaşıyorum gayet güzel bi şehit belkide bulunduğumuz semten dolayı kiramız 20 bin
ereninannesi_ HMM061221 bizde eve çıkıcaz. 6 ay önce eşimin işi garanti değil diye babamın yanına geldik 15-20 arası değişiyorlardı. Şimdi 1+1 ler 15-20 arası. Yenimahalle batıkent çevresi Ostime yakın olur oralarda da ortalama aynı fiyatlar
HMM061221 smnbr Öyle mi. Biz Gaziantep’te yaşıyoruz burası da öyle. Peki Ostime yakın mahallelerin isimleri nelerdir ?
komik Bizde hasköydeyiz burda 20 ye yok bile haskoy merkez yer gobek dyeblirm ulusa kizilaya dediniz yerede ulasim vR
HMM061221 komik Önemli olan eşimin işine yakın olması. Zaten orada kimsemiz olmadığı için pek bir yere gitmeyiz. Ostim sanayi bölgesine yakın yerler olması lazım.
organikirmik chandlerbing biz de etimesguttayız, evlendiğimizde bi daire beğenmiştik ama sığamayız ve kiraları çok yüksek demiştik 1000 falandı. 30 şimdi 😅 aradan 4 sene geçmedi daha 🤦🏿♀️
chandlerbing organikirmik malesef öyle çok arttı. Ev sahipleri %25 zam falan hiç umursamadı sağ olsunlar. Ben 1600 e girdim 3 sene önce. Karşı komşum 800 den çıktı. Çoluk çocukla Allah yardımcımız olsun cümlemizin. Bol rızık bereket huzur versin
HMM061221 ereninannesi_ Anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Biraz daha düşüneceğiz galiba