Annnisshhh Kızlar meme uçlarım çok kötü oldu çocuğumu emzirmeye korkuyorum ne yaptıysam acısı geçmedi sizler emzirmeye nasıl yapıyorsunuz
deletedmom173 Annnisshhh uçlarına tereyağı yada zeytinyağı sürüp streç filmle kapat bunu bir kaç gün sürekli yaparsan yumuşama göreceksin ve acısız bir şekilde emzirmeye devam edebilirsin
deletedmom173 Annnisshhh sürekli deneyin bir kaç gün ciddi şekilde düzelme göreceksiniz benimki ağrımaya başlamıştı ilk sıralar emziremşyordum ağrıdan hemşire bunu önermişti hemen yaptım etkisini gösterdi şükür yara falan olmadım
Deletedmom0031 Bana doktor fito krem vermişti o iyi geldi ama emzirmeden önce temizlemek gerekiyor. Göğüs uçlarım kanıyodu şimdi geçti çok şükür
Ecemsaran Mumsy krem şiddetle tavsiye ediyorum benim acımı alan tek şey hem bebekte emebiliyor ağızda pamukçuk olmasını engelliyor. En değerli şeyim diyebilirim😊 3 saat içinde etkisini gösterdi bende. uçları çok çatlaklı en son acısı sanki kalbime işledi sonra araştırdım bunu buldum Umarım alır ve sizde rahat edersiniz